Συχνές Ερωτήσεις

Παρακαλούμε επιλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει και πατήστε επάνω του για επιπλέον πληροφορίες, εαν δεν βρείτε τη απάντηση στη ερώτηση σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

O xρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας, ορίζεται πριν την οριστικοποίησή της αλλά και απο το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Επιβεβαίωσης Παραγγελίας που λαμβάνετε μετά την ολοκλήρωσή της. Χρόνος παράδοσης είναι 3-4 εργάσιμες.

H εταιρεία μας συνεργάζεται με την ΕΛΤΑ για τις διεθνείς παραδόσεις (μόνον εντός ΕΕ) και την Γενική Ταχυδρομική για τις παραδόσεις για την Ελλάδα .

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα στο πεδίο “Τρόποι Αποστολής/Πολιτική Επιστροφών” στο κάτω μέρος αυτής τη σελίδας.

1. Με σκοπό την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτησή σας, η εταιρεία μας διαθέτει επιλογή τρόπου πληρωμής των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε. Στο πλαίσιο αυτό δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε, κατά τα αναφερόμενα παρακάτω, τον τρόπο πληρωμής των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε, ήτοι α) μέσω πιστωτικής κάρτας μέσω τρίτου συνεργαζόμενου on line παρόχου πληρωμών όπως Paypal, β) με αντικαταβολή μόνον εντός Ελλάδας Επισημαίνεται ότι δεν υπάρχει δυνατότητα συνδυασμού διαφορετικών μεθόδων πληρωμής για μια παραγγελία.

2. Συγκεκριμένα, δεχόμαστε πληρωμές με Paypal & με αντικαταβολή αλλά ΜΟΝΟ εντός Ελλάδος. Διευκρινίζεται ότι δεν δεχόμαστε επιταγές ως μέσο πληρωμής για τις αγορές.